Le Coin

cégtörténetGINOP-1.2.2-15-2015-01849
A támogatás mértéke 70%


Új Gépek Vásárlása és meglévő gyártó rendszerek fejlesztése a Le Coin Kft. Hajdúhadházi telephelyén

Kedvezményezett neve: Le Coin Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe: Új Gépek Vásárlása és meglévő gyártó rendszerek fejlesztése a Le Coin Kft. Hajdúhadházi telephelyén
A szerződött támogatás összege: 19,18 Millió Forint
A támogatás mértéke: 70 %
A projekt tényleges befejezési dátuma: 2017. 03. 31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-01849

A projekt keretein belül három olyan gép került beszerzésre amelyeket még eddig soha nem alkalmaztunk cégünknél. Az újabb technológiák bevezetésével két teljesen új terméket és egy már általunk legyártott anyag, magasabb szintű termékké válását tudjuk megvalósítani. Eddig csak digitális technológiánkat fejlesztettük, az új FP-SCREEN 7400 S CTP berendezés megvásárlásával már az ofszet technológia előkészítési műveleteit végezhetjük el, egyenlőre még csak partnercégeink számára. Ennek a gépnek a beszerzése az első lépés cégünk ofszet technológiai bővítésének. A jövőben ilyen irányú fejlesztések, bővítéseket is tervezünk. 
A másik, Cecotram Titanium PC vezérelt hab kivágó gép, szintén teljesen új termék előállítását, a habbetűkivágást teszi lehetővé számunkra. Megrendelőink igénye alapján választottuk ezt a rendszert, amellyel elsősorban dekorációs, épület díszítési, egyéb reklámozási formákat valósíthatunk meg, kül- és beltérben egyaránt. Autó és kirakatdekorációval eddig is foglalkoztunk, új elemként épül be a habbetű kivágás a dekorációs termék palettánkba.
A harmadik gép egy Polyrun Pro automata, önjáró PVC ponyva és banner hegeszető gép amely az általunk több szegmensből elkészített PVC anyagokat összehegeszti, lehetővé téve, hogy az eddigiekben maximálisan általunk gyártott reklám anyagokat többszörös méretben is elő tudjuk állítani. A nagyobb méretű molinók széleinek hegesztését is professzionálisan hajtja végre, lehetővé téve a nagyméretű PVC reklámeszközök biztonságosabb rögzítését.

Összességében ennek a három gépnek a megvásárlásával új termékeket tudunk előállítani, illetve a meglévőket a magasabb szintű kivitelezéssel bővített skálán tudjuk értékesíteni. Galéria


 

 
Plasztik-kártya.hu Kirakat-matrica.hu Webbel.hu Környzetvédelmi-termékdíj.hu Plakát-nyomtatás.hu Roll-up.hu
 
 

Le Coin Kft.

1066 Budapest, Lovag utca 16.

Telefon: +36 1 373 0586, Fax: +36 1 373 0587
E-mail: info@lecoin.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv